Beseda o vzdělávání pro 21. století, Tomáš Hruda, Education Republic, Knihovna Klatovy

Beseda o vzdělávání pro 21. století

Tomáš Hruda, 6. 12. 2017, 17.30

Městská knihovna Klatovy

Srdečně zveme ve středu 6. prosince 2017 od 17.30 hodin do společenského sálu Městské knihovny v Klatovech na besedu se spoluzakladatelem Education Republic a bývalým ministerským náměstkem pro vysoké školy a výzkum panem Tomášem Hrudou

na téma Vzdělávání pro 21. století.

Přijďte diskutovat o tom, proč už klasický model vzdělávání nestačí a kde a proč by potřeboval omladit. Zjistěte, co všechno se ve světě vzdělávání událo od doby, kdy jste školu opustili vy. Ujasněte si, co od vzdělávání vlastně očekáváte, a naučte se poznat, která škola děti spolehlivě otráví a která je naopak nasměruje k samostatnosti. Objevte nový svět, ve kterém se dnešní děti budou muset umět pohybovat a prosazovat se.

Dejme dětem příležitost připravit se na skutečný svět.

Tomáš Hruda je absolventem ekonomie a mezinárodních vztahů na FSV UK a otcem tří dětí. Během své kariéry několikrát změnil obor svého působení a ví, jak důležité je umět se rychle zorientovat a učit se nové věci. Přímo v oblasti vzdělávání se pohybuje od roku 2009. Věnoval se mu i jako náměstek ministra pro vysoké školy a výzkum, nejraději ovšem vede kurzy a je v kontaktu se zvídavými lidmi. Je propagátorem vzdělávání, které je motivované touhou po poznání a nikoliv setrvačností a nutností naplňovat formální požadavky. Je i autorem a průvodcem online kurzu Vzdělávání jako součást života na Seduo.cz.

Besedu organizují společně Městská knihovna Klatovy, MAS Pošumaví a Spolek Ratolest. Vstup na besedu je zdarma.

Těšíme se na vás.